NIEUW in Beauty Salon Daphne

Hier stellen we onze nieuwe treatments voor:
Body and mind arrangement:

massage en mindfulness treatment

( 90 min.)

 
De behandeling begint met de ontgiftende, verzachtende en versterkende voet behandeling met voetenbad met een scrub op basis van Bamboe microkorrels, rijk aan vitamines

 

Volgens de techniek van reflexologie, wordt de massage uitgevoerd van de voeten en de rug en schouders, waar spanningen worden verminderd d.m.v. een stoelmassage. Spanningen en stress zullen verdwijnen en door de mini facial bestaand uit scrub en gezichtsmassage  krijgt u een intens gevoel van rust en vitaliteit achterlaten.

 

nu hebben we de buiten kant behandeld en uw geest al wat ontspannen.

 

Door ademhalingstechnieken of meditatie of gesprek in een half uur worden gekeken hoe de innerlijke balans teruggevonden kan worden in deze hectische tijden. Samen ga je kijken op een positieve, toekomstgerichte manier hoe je goed tot rust kunt komen.

 

Het resultaat van deze behandeling is het grootst als de twee delen afzonderlijk plaatsvinden, met bijvoorbeeld een tussenpauze van een paar dagen/twee weken. Uiteraard is het mogelijk om dit achter elkaar te doen in 1 sessie, maar voor een optimaal resultaat zijn 2 afzonderlijke bezoeken gewenst.

 

€ 75,00