Gezichtsbehandeling

Laat u meevoeren met het moois wat Beauty Salon Daphne te bieden heeft!U ondergaat bijzondere rituelen waarbij u wordt meegevoerd op een droom-geuren reis naar warme oorden. De behandelingen worden speciaal op uw huidwensen afgestemd.

Tegenwoordig gaat het in een behandeling niet alleen meer om huidverbetering. In de het drukke leven van vandaag is stress bijna de orde van de dag. Ook u zal dit veelvuldig ervaren en heeft u daardoor steeds meer behoefte aan een stresserende en ontspannende behandeling.


De diverse massage technieken die wij toepassen en de dream tea die geschonken wordt, zal u zich heerlijk kunnen ontspannen.

De treatments biedt u de optimale gelegenheid om alle zintuigen tot rust te laten komen, waardoor de effecten van de treatment nog een aantal dagen voelbaar is!


Kijk in het menu voor de mogelijkheden.


Behalve de massage van hoofdhuid, oren en gezicht welke onderdeel uitmaken van de gezichtsbehandelingen, zijn er nog een aantal speciale massages mogelijk.

 

Om iedere gast alle rust te geven in de salon, wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt.
Neem voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over onze gezichtsbehandelingen gerust  contact met ons op.