Spa Tibetaanse massage ritueel (sweet)

ontspannen scrub, water opgiet ritueel met daarna een weldadige massage manueel en met de warme zakjes met dodezeezout en kruidenmix

 

 

 

 

Kiest u voor de Spa Tibetaanse massage ritueel (Sweet) 

Dan beginnen we de treatment met een opgiet/ scrub ritueel eerst wordt de huid gescrubd met de gekozen scrub zout in combinatie met warme olie, daarna heerlijk overgoten met warm water waardoor het lichaam alvast kan ontspannen en doorbloeden als voorbereiding op de Tibetaanse massage

 

De Tibetaanse massage wordt gedaan met verwarmde katoenen zakjes, in de zakjes zitten kleine steentjes en grove stukjes dode zeezouten, met kruiden afgestemd op een geurenreis, aangepast aan de klant.

 

De Tibet massage stimuleert met een revitaliserende, ontgiftende een gladmakende werking op uw lichaam en huid.

Het zout geeft uw lichaam een reinigende en revitaliserende energie in combinatie met de kracht van de eeuwenoude steentjes.

 

De zakjes worden verwarmd, om nog een dieper resultaat te krijgen met de massage.

Eerst beginnen we de massage met het plaatsen van de zakjes op de rug, op een aantal energiepunten zodat we deze stimuleren.

Afhankelijk van de klachten wordt de massage opgebouwd, zowel manueel als met de Tibetbundels.

Door krachtige petriserende en ontspannen draaiende bewegingen met de bundels in combinatie met de kruidenmix en de manuele massage krijg je het optimale resultaat.

 

Bij Spa Tibetaanse massage Sweet beginnen we met een voet treatment, een voetenbad met scrub behandeling met geurenreis, daarna het opgiet/scrub ritueel, dan de Tibetaanse massage en als afsluiter vernevelen we een body mist over het gemasseerde gebied en brengen met rustige massage grepen een body crème aan.

 

Om iedere gast alle rust te geven in de salon, wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt.
Neem voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over onze Tibetaanse massage gerust  contact met ons op.