Spa chakra stone (Sweet)

ontspannen scrub, water opgiet ritueel met daarna een weldadige massage manueel en met de warme basalt stenen

Kiest u voor de Spa chakra stone (Sweet) dan beginnen we de treatment met een opgiet/ scrub ritueel eerst wordt de huid gescrubd met de gekozen scrub zout in combinatie met warme olie, daarna heerlijk overgoten met warm water waardoor het lichaam alvast kan ontspannen en doorbloeden als voorbereiding op de chakra hotstone massage.

 

Chakra stone massage is een massage met "hete" stenen, essentiële oliën en manuele massage.

De Chakra stone massage wordt gedaan met natuurstenen, die door natuurinvloeden gedurende miljoenen jaren glad zijn gepolijst.

 

De massage is gebaseerd op de meridianen en chakra's van het lichaam.

De stenen warmen specifieke delen van uw lichaam op, in combinatie met manuele massage en de oliën zodat de circulatie weer aan het werk wordt gezet.

Het lichaam wordt ontgift en kan ontspannen.

Dit wordt extra gestimuleerd doordat in de stenen magnesium en ijzer zit.

De temperatuur van de stenen zal rond de 50 graden liggen, om de stenen te verwarmen worden deze in een heater met water geplaatst.

 

Bij de hotstone massage wordt eerst een aantal stenen op de chakra's gelegd om deze te activeren, zodat het lichaam kan wennen aan de warmte, waarna de ontspanning toetreedt.

Daarna gaat de massage beginnen, de massage wordt gegeven door eerst aromatische olie op het lichaam aan te brengen en dan met de warme stenen lange en cirkelvormige strijkingen te maken.

Hierdoor krijg je een soort infrarood effect, door de combinatie van warmte en beweging kun je doordringen tot het dieper gelegen spierweefsel en de organen, waardoor het lichaam begeleid wordt om weer in balans te komen.

 

Bij Spa chakra stone Sweet beginnen we met een voet treatment, een voetenbad met scrub behandeling met geurenreis, daarna het opgiet/scrub ritueel, dan de chakra hotstone massage en als afsluiter vernevelen we een body mist over het gemasseerde gebied en brengen met rustige massage grepen een body crème aan.

 

Chakra stone massage helpt tegen:

  • spijsvertering problemen
  • spier problemen
  • stress en spanningen
  • reuma/artrose
  • slechte doorbloeding 

Om iedere gast alle rust te geven in de salon, wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt.
Neem voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over onze chakra hotstone massage gerust  contact met ons op.