Rituele candle Treatment

Gericht op de elementen

Massage wellness behandeling

Rituele Candles"lighting your Delight"

 

De vlammen van de Rituele Candles stralen vier weelderige essenties uit, elk corresponderend aan één van de elementen van de tekenen van de Dierenriem.

 

Lichaam en Geest zijn in constante behoefte van verschillende prikkelingen. Laten we onszelf verwennen met een magisch moment en we versterken het welzijn van de massage met kaarsen.

 

Laat u zich mee nemen door het frisse Marine aroma van Acqua (Water), Het stimulerende boeket van Aria(Lucht), kruidige geur van Terra(Aarde),de sensuele warmte van Fuocco (Vuur)  en de de massage zal omgetoverd worden in een nieuwe geurrijke dansende ervaring.

 

Ritual Treatment: "an embracing massage"

 

Amandel olie, kokosnoot olie en Karite boter: de meest geaffineerde geschenken van de natuur opgesloten in een kaars, om het lichaam te verzorgen en te verwennen.

 

De vlammen van de kaars smelten deze schitterende substanties vrij welke, tijdens de massage, voedende, verstevigende en intence hydraterende effecten hebben op de huid.

 

Laten we onszelf verwennen met de speciaal voor ons geschikte massage. selecteer de idiale remedie tussen opwekkende, ontspannende, antistress of hestellende massage voor zowel mannen als vrouwen. 

                                   

Deze massage wellness behandeling:

 

Begint met het bepalen van welke geur candle bij u past door een geurenreis

 

Dan wordt u overgoten met heerlijk warm water, dit opgiet ritueel  wordt verrijk door een prettige scrub behandeling met door u gekozen geur zeezout, om de huid te laten stromen en de dode huidcellen te verwijderen.

 

Dan start de massage met de rituele candle, met een massage gericht op wat u nodig heeft en als afsluiter vernevelen we een body mist over het gemasseerde gebied en brengen met rustige massage grepen een body crème aan.  

 

u kunt ook kiezen voor een de luxe rituele candle dit is met mini facial bestaand uit reiniging/peeling/masker en gezichtsmassage.

 

 

Om iedere gast alle rust te geven in de salon, wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt.
Neem voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over onze chakra hotstone massage gerust  contact met ons op.